PCI Days - Targi dostawców dla przemysłu farmaceutycznego i kosmetycznego

Data: 21-22 czerwca
Miejsce: Hala EXPO XXI Warszawa
Stoisko: C15, Veolia Water Technologies

W dniach 21-22 czerwca Veolia Water Technologies weźmie udział w Targach Dostawców dla przemysłu farmaceutycznego i kosmetycznego (PCI Days), organizowanym w Warszawie przez wydawnictwo Farmacom.

Podczas wydarzenia szczególnie zapraszamy do odwiedzenia stoiska Veolia Water Technologies, na którym będzie można spotkać się z naszymi ekspertami i dowiedzieć się więcej na temat sprawdzonych, nowoczesnych rozwiązań do przygotowania wody oczyszczonej (PW i HPW) i wody do iniekcji (WFI) oraz oczyszczania ścieków i cieczy odpadowych z produkcji branży farmaceutycznej i kosmetycznej.
Na naszym stoisku zaprezentujemy także urządzenia PureLab Flex i PureLab Quest przeznaczone do filtrowania i produkcji wody laboratoryjnej.

W pierwszym dniu targów, 21 czerwca o godz. 11.20, nasz przedstawiciel - Paweł Zieliński, Kierownik Sprzedaży Veolia Water Technologies Sp. z o.o., przedstawi wykład na temat niezawodnego i uniwersalnego systemu OrionTM, który generuje wysokiej jakości wodę PW i WFI.

Targi PCI Days integrują w jednym miejscu firmy, dostawców, producentów branży farmaceutycznej i kosmetycznej, więc stanowią doskonałą okazję do zapoznania się z innowacyjnymi rozwiązaniami i produktami dla obu tych branż.

Zapraszamy do uczestnictwa!

Organizator: FARMACOM